OM OS

Hvem er vi

Vi er en familie på 4, der har rejst verden tynd, både fra før børnene blev født og efterfølgende. Børnene har aldrig været en hindring for at opleve verden.

Vi mødte hinanden i 1999 på vores daværende arbejdsplads og en rundrejse i Mexico blev vendepunktet for vores forhold og 4 år senere blev vi gift på en strand på Costa Rica.  

Vi bor i Karlslunde Strand, syd for København.

TOMMY

Tommy, 55 år, er uddannet og arbejder i pensionsbranchen.

Tommy voksede op da charterrejserne var på sit højeste og barndommens ferier bar præg deraf. Efter endt værnepligt gik turen til Nepal med en soldaterkammerat, hvor det i løbet at 3 måneder blev til flere trekkingture, bl.a. det dengang lukkede og utilgængelige Manaslu trek. Et par år efter fulgte en solotur til USA’s vestkyst fra Canadas til Mexicos grænse. Tommy arbejder altid på at planlægge den næste rejse ned i mindste detalje. Ofte har han allerede gået i gaderne via Google Maps og er derfor en omvandrende vejviser. Det er efterhånden blevet til rejser i over 50 lande på 5 kontinenter.

Tommy er bloggens primære skribent og fotograf.

ANJA

Anja, 50 år, er uddannet og arbejder i forsikringsmæglerbranchen.

Anja har gennem hele sin barndom primært været på sejlerferier, så det var først i begyndelsen af 1990’erne, at hun begyndte at rejse på længere rejser udenfor Europa (med undtagelse af New York, hvor hun har familie). Den første rigtig lange tur var til Nepal, hvor hun fik smag for de store kulturelle forskelle og ikke mindst den fantastiske natur…. Og så har verden været åben lige siden! Det er indtil videre blevet til besøg i 56 lande og medlem af De Berejstes Klub. Anja er den lettere utålmodige – men løsningsorienterede og handlekraftige – type, som får tingene gjort i en fart. Hun elsker at opleve nye steder – hvad enten det er i en storby, på trekking, ved sol og strand, på kulturferie eller i motorhome.

Anja er den primære editerende og it-kyndige del af bloggen og fotograf.

ANNABELL

Annabell, 19 år, p.t. i New Zealand. Annabells var under et halvt år, da hun var på sin første udenlandsrejse. Og det er blevet til 32 lande siden overalt i verden.

Annabell er en typisk teenagepige, som elsker at shoppe, men er også rigtig glad for at naturen og specielt ture i motorhomes. Hun er den rolige type, som er god til at til at være målrettet, når der virkelig gælder, såsom en stroppetur, som bare ‘skal overståes’.

MIKKEL EMIL

Mikkel Emil, 16 år, går i 1. G. Mikkel Emils første udenlandsrejse var til Spanien til et bryllup, da han var 5 uger gammel. Og det er blevet til 30 lande siden.

Mikkel Emil er typen, der elsker naturen – at lave bål, sove udenfor og klatre i træer. Han er en ivrig parkour udøver, og han er i sit es, når der er klipper han kan springe omkring på….til morens store forfærdelse.